Ste kdaj tako pozabili nase, da ste si dom ustvarili v nekom drugem in zanemarili sebe? 
 
V nekom drugem si zgradimo dom, ki  ga okrasimo z ljubeznijo, zaupanjem in spoštovanjem. Paket vsega nam daje občutek varnosti in topline, na kar se kaj hitro navadimo. Energijo in čas vlagamo v druge ljudi in ocenjujemo svojo vrednost glede na to kako dobrodošli se počutimo v novem domu. Večina se ne zaveda, da med tem ko si ustvariš dom v nekom drugem, mu daš vsa pooblastila in moč da postaneš brezdomec.
 
Ko nas te ljudje zapustijo z njimi odide tudi naš dom in kar na enkrat se počutimo prazne. Vso ljubezen in toplino ki smo jo premogli, smo namreč vložili v tuj dom. Kaj pa mi?
Osebi smo zaupali delčke sebe. Praznina, ki jo občutimo pa ne pomeni da nimamo več kaj dati oz. da enostavno nimamo nič več v sebi. Pomeni le, da smo si zgradili dom na napačnem koncu.
 
Nauči se prepoznat, da je biti doma s sabo veliko bolj pomembno kot biti dobrodošel v domu nekoga drugega. Ne dovoli si, da tvoja želja zamenja tvojo potrebo, saj pride dan, ko boste izgubili tisto kar potrebujete, za to da dobite kar želite.
 
Nikoli ne pozabi nase in na svoj dom v sebi. Vlagaj toplino in ljubezen vase, da se boš ob sebi počutil/a najbolj prijetno, dobrodošlo in ljubljeno.