Osebni Trening

Osebni treningi se izvajajo v fitnes centru Gym24, Bežigrad, ki je vadečim zelo prijeten. Vodstvo in vadeči redno skrbijo za red in čistočo, poleg tega pa so vadeči zelo kulturni in prijazni. Vtis dajejo namreč vadeči sami, saj zaradi slednjih ni občutka, da te kdorkoli ocenjuje ali opazuje, kar je v nasprotju najbolj moteč faktor fitnes centrov. 

Pred pričetkom programa je obvezen brezplačen posvet, kjer mi zaupate vaše želje in pričakovanja. S posvetom kot trener tudi lažje ocenim možnost sodelovanja, saj je lepa energija med vadečim in trenerjem zelo pomembna za uspešno sodelovanje. Po uspešnem posvetu prejmete vprašalnike kateri so potrebni za sestavo trening programa in prehranskega coachinga. Hkrati vadeči dobi v podpis tudi pristopno soglasje, ki je dogovor o sodelovanju med klientom in trenerjem. 

Vsi treningi trajajo polno uro oz. 60min. 

Na prvem treningu se opravijo sicer neobvezne meritve, katerim kasneje sledimo in ocenjujemo napredek. Na prvi uri vas seznanim tudi s sistemom ogrevanja, ki je nujno potreben pred vsakim pričetkom treninga, slednjega v bodoče izvajate sami cca. 10 min. pred pričetkom vadbe. 

Vsak vadeči, ob nakupu paketa treningov, prejme tudi celoten Prehranski coaching (več o tem si lahko preberete v zavihku “Programi” -> “Online Coaching”) in pa darilo. 

Najbolj pridni in zagnani dobijo tudi dostop do Male Šole Fitnesa kjer je na voljo ogromno trening programov za trening doma ali v naravi.