Včasih je bolje prepustiti besedo
tistim, ki z mano preživijo največ časa!

Ne glede na to, da se vidimo le nekajkrat tedensko, lahko brez težav trdim, da s časoma prav z vsakim razvijem pristno vez in zaupanje, ki sta ključna za doseganje ciljev, ki si jih zadaneva skupaj.

k te clovek spozna, ga kr mal preseka tvoja impozantnost..vedno urejena, vedno fokusirana, tocno ves kaj povedat in kdaj povedat….no to zadnje ne drzi cist…iskrena za popizdit, v bistvu je tvoja iskrenostohk kisla kt limonaampak treningi :

Sama sem sprobala in kupila ze nesteto programov, tudi sicer ” uspesno ” zgubila nekaj kilogramov, ampak glej ga zlomka, so vedno prisli nazaj in to z dvojno brzino. Na koncu sem bila se bolj nezadovoljna kot na zacetku. 
Kaj je razlika med tabo in ostalimi “programi”, ti v prvi vrsti delas s srcem, si fokusirana, profesionalna in noro hitro preberes cloveka, kar ti omogoca, da se adaptiras in cloveka podpres tam kjer je najbolj sibek…in tam si neizprosna in se ne predas.
Si edina trenerka, ki NIKOLI med treningom ne gleda telefona, ki je vedno 120% pri stvari( ne mors niti enga pocepa naredit po svoje, ne da ti to opazis..prou wtf) pri cloveku in pri izvedbi. Si verjetno edina, ki si stranki 24/7 dostopna z nasveti s podporo in nadzorom jedilnika- kar je kljucno.
Zame je bilo nabolj pomembno in kljucno, da si me naucila jesti, da si mi povedala, naj se neham tolazit z hrano…da si bila vedno neposredna in iskrena, kar me je vsakic potisnilo eno stopnicko visje…in visje…prakticno do cilja, ki se je na zacetku zdel nerealen in neizvedljiv.
Smo rekle, da zakupimo en mesec…potem se en mesec in se en mesec….sedaj se pogovarjamo, da brez tebe enostavno ne gre…ker si tako profesionalna po drugo strani pa tako srcna in zlata, da se clovek kar naveze nate in na tvoje “mucenje”.
Tko da hvala ti za vse in se vec…”

Nina S.

V bistvu, ko sedaj delam review, lahko samo pohvalim in potrdim pravilnost tvojega načina dela in pristopa do nas. Kot si verjetno opazila, ti nisi bila moja prva trenerka, pa tudi to ni bila moja prva ekskurzija v fitnes ali prvi pristop k rekreaciji. Vsega tega je bilo že več, po različnih segmentih, od linea snelle, treningov teka, boot campov (ali nekaj podobnega), fitnesa, nenazadnje mislim, da je to moje že 4. članstvo v fitnesu. Če naredim primerjavo med tabo in vsemi ostalimi, v ospredju prednjačita 2 zadevi; prvič je bil s tabo neverjetno boljši in trajnejši uspeh, predvsem zaradi celovitega pristopa (prehrana in telovadba) in drugič tvoja striktnost. Predvsem zaradi celovitega pristopa in tvojega neodstopanja od začrtane poti sem vztrajala dlje časa oz. več kot običajno in prvič v življenju dosegla takšen nivo fizične pripravljenosti, da sedaj želim vztrajati še naprej in mi vsakršna opustitev gym-a manjka.
 
Pri meni si dejansko dosegla, da sem spremenila način življenja (tega do sedaj še noben ni dosegel – haaa, čeprav sem tudi pri drugih poskusih dosegla rezultate, ampak neprimerljive s temi sedaj). Sedaj razumem katere kalorije so smiselne  in potrebne, katere kombinacije hrane so pametne in kako lahko korigiram odstopanja (poudarek je na razumem, ne da jem po programu). Šele sedaj razumem koliko skritih kalorij sem jaz pojedla mimogrede (čeprav nikoli nisem jedla prav veliko) in zakaj se kilogrami nikakor niso mogli znižati. Tukaj moram pohvaliti tvoj pristop poročanja in sledenja o tem kaj smo pojedle, tvojo časovno neomejeno dosegljivost, predvsem pa tvoji nasveti, ko smo skoz spraševale kaj lahko kaj ne, kdaj lahko kaj pojemo, so bili neprecenljivi. Tudi sistem, da smo sledile prehranjevanju druga drugi in tvojim nasvetom, ki si jih dajala vsaki posameznici, je ogromna dodana vrednost. Čeprav mi na začetku to (skupinsko) poročanje ni bilo všeč, ampak prinese pa ogromno koristi. Moram pa izpostaviti, da kljub temu, da ko sem delala malo po svoje, da si mi pa na neki točki pustila dovolj svobode, da zadevo glede prehrane malo prilagodim sebi (saj vem, da si me vseeno malo prekontrolirala), ker to mi je omogočilo, da sem si izoblikovala nek koncept prehranjevanja s katerim lahko živim. Ta je sicer malo odstopal od tvojega koncepta, ampak sem pa izločila vse tisto kar si mi svetovala, da je treba opustiti (so občasne pregrehe) in mislim, da je bilo to ključno. Vse to kar sem izločila iz prehrane je doprineslo in k manjšim količinam hrane in k pametnejšim kalorijam (jem potrebne in ne brezvezne kalorije). Tako da brez teh nasvetov sploh ne bi šlo.
 
Če povzamem, brez tvoje pomoči tega rezultata gotovo ne bi bilo. Predvsem, ker si vztrajala z nami (ker vem kako naporne in ubrisane znamo bit) in ker nam nisi popuščala.
 
Glede treningov je pa tako, da tudi tukaj brez tebe ne bi bilo rezultatov oz. še kakšno poškodbo bi si pridelala. Vse smo bile ful zadovoljne s tem, da si nas skozi spremljala, popravljala, da smo kar se da  delale pravilno in za dosego največjega izplena iz vsake vaje (tukaj imam v mislim, tudi smiselnost vaj, ki so prinesle dobre rezultate) in tukaj se ti bistveno razlikuješ od drugih trenerjev oz. sploh ne vem, če je še kakšen tak in s tako korektnim odnosom do strank. Jaz sem do sedaj v fitnesu delala vse narobe (tudi pod očesom trenerja) in še brez veze, na koncu sem obupala, ker ni imelo učinka. Če bi tako nadaljevala, bi samo poškodbe dobila, pod tvojim vodstvom, pa me nikoli ni nič “uščipnilo” ali kaj podobnega, da bi bila napol invalid. Pa še nekaj moram izpostaviti, ti dosežeš, da smo (tudi jaz, čeprav zelo trpeče) naredile pri vsakem treningu nekaj več, da iztisneš tiste zadnje atome moči na treningu. Sedaj, ko grem sama v fitnes vidim, da ne morem dati toliko od sebe kot na  treningu s tabo. Pohvala tudi iz tega vidika, tudi to te ločuje od drugih trenerjev.
 
Jaz sem z rezultatom in nasploh ( s celotno spremembo) ful zadovoljna, ne najdem besed kako naj to opišem, ker se mi še nikoli v življenju obleke niso tako prilegale kot danes (čeprav sem imela tudi manj kg kot danes), ker se lahko oblečem kar se hočem in je vse ok in ker se počutim neverjetno dobro. Ko mi delijo pohvale kako dobro zgledam ( pa teh je kar nekaj – to ti povem zato, ker si tudi ti del tega uspeha, sama ne bi nič naredila) vsem okoli povem, da je to zaradi coach limony, da drugače ne bi bilo nič; V bistvu mi je najhuje, ko me v službi sprašujejo kaj sem naredila (pa seveda povem, da sem način življenja spremenila, da manj jem, gledam kaj jem, pa telovadba,  …..) ne morem povedati prave zgodbe. To je sodelovanje s tabo, ki ni odpravilo samo posledice (preveč kg), ampak vzrok problema.

Sabina K.

“Draga Alenka, 
 
moja izkušnja sodelovanja s tabo je z oznako 5* deluxe. Doživela sem te kot vrhunsko strokovnjakinjo na svojem področju in izjemno širino, svojega klienta vodiš skozi celostno preobrazbo delanja na sebi, ko usmerjaš utišati um in umiriti čustva,  ozaveščaš, da svet poganja tako negibnost jina kot aktivnost janga in si popolna podpora v vsakem momentu. Slednje je neprecenljivo.  Ne samo, da sem s tabo začela s preoblikovanjem telesa, ampak tudi tistih klikov v sebi, ko je enostavno treba sebe postaviti na prvo mesto, izstopiti iz začaranega kroga in se predvsem vzljubiti, vse tiste odtenke Monike….. Za vse to sem ti iskreno in globoko hvaležna.  Pri tebi se čuti in odraža, da vse kar govoriš, tudi živiš. Tiste prave vrednote. To pa danes z reflektorji pri belem dnevu, žal težko najdeš. 
Hvala ti, da si<3 in ostani vedno tako iskreno sonce”

Monika Z.

Draga Alenka!

Hvala. Mislim, da ena beseda ne more opisat kako sem ti hvaležna. Lahko bi rekla, da si odlična osebna trenerka vendar ne morem, ker si veliko več kot pa samo odlična osebna trenerka. V 7 mescih si mi dala, me naučila tolk enih stvari. Pokazala si mi, da je življenje veliko več, kot to koliko imaš kg in kako izgledaš. Pokazala si mi, kako živet oz. kako uživat v življenju. Hrana me je vedno omejevala pred tem, da bi uživala.Vse v mojem življenju se je vrtelo okrog hrane. Strah me je bilo jest, strah me je bilo živet. Zdaj me več ni. Vedno, ko sem te rabila si bila tam za mene in si ena izmed redkih oseb, ki sem ji verjela, ko si rekla, da si ponosna name. Bila si oz. še vedno si in vedno boš moja prijateljica, moja druga mama, ko jo rabim.  Vedno si me potisnila iz moje cone udobja. Ni bilo lahko ampak je bilo vredno. Zaradi tebe zdaj vem, da zmorem marsikaj, da sem močna oseba ( ne samo v fitnesu), da sem lepa, da sem pametna, da nisem nič manj vredna kot drugi in da si zaslužim ljubezen od drugih. Všeč mi je , da to kar delaš , delaš s srcem. Všeč mi je, da ti je mar za svoje stranke. V naboru vseh osebnih trenerjev dan danes, si res pravi biser. Spomnim se, ko sem ti avgusta pisala, če bi lahko trenirala pri tebi. Takrat nisem imela pojma, kako se bo to izšlo , vendar zdaj vem, da se boljše ne bi moglo. Si ena izmed najboljših stvari, ki so se mi zgodile v življenju in ena izmed najboljših ljudi, ki sem jih spoznala. Večno ti bom hvaležna, da si mi pomagala, da postanem oseba, kakršna sem danes. Do zdej sm se res trudila, da ne napišem kaj po naše ampak za na konec pa res moram : Res si fejst dčva!
Kot sem napisala že na začetku, beseda hvala je premalo.
Rada te imam ❤

Špela Živič

»Draga Alenka,

Sej po pravici sploh ne vem, kje naj začnem. Res je bla to ena najboljsih odlocitev v mojem zivljenju in do zdej tudi najboljša investicija!!! Sej mi je blo težko, sploh od zacetka, ampak sem se pa po vsakem treningu tkoo mocno pa fit pocutila. Kakor si rekla; nobenega napredka ni, ce delas tako, da ti je lahko. Ne obupaj, potrudi se do konca. Vsec mi je blo tut to, da to niso bili sam treningi, ampak te dejansko zanima in opazis ce je kej narobe, pa se hoces pogovorit o tem. Pa valda nasploh too kok smo se dejansko ujele jst, ti pa Suzi in kooook smo se presmejale. Pa nikol ne bom pozabila, kolk sem bila dejansko živčna pred treningi, ker nisem vedla, kaj me čaka, pa vedno sem gledala, na kero stran fitnessa gres, vedno k si sla tm pred spegli, sem vedla kok je ura pa da bo neki zajebanga, pol sem pa zacela tult Suzani. Nasploh to s prehrano sem ti  ze tolkrat rekla, ampak to je pa definitivno bil in je moj največji korak, dejansko NI dieta, ampak nacin zivljenja. Uzivam v tem kar jem, sej ne recem, se tut rada pregresim in pojem kej nezdravega, ampak tocno vem, da ne sme bit to prepogosto, in da ce ze, probas to pokurit. Zadovoljna sem sama s sabo, se bom delala na seb in hvala ti 100x, da si mi pomagala doseci te cilje in samozavest!! Matr, ko pogledam slike si mislim, da bi zih zmagala, ce bi bila na the biggest loser hahaha. Legenda si pa vedno bos ️ taprava trenerka si, taka s srcem.”

Petra Belec

»Velika mera strokovnosti in znanja, poleg tega pa še srčnost in prijaznost so besede, ki lahko opišejo Alenko! Najinih skupnih treningov sem se vedno veselila, saj se je v času treninga Alenka popolnoma posvetila meni, me s sproščenostjo vodila skozi trening in ga prilagodila mojim trenutnim zmožnostim. Poleg napredka, ki sem ga dosegla v fizični zmogljivosti pa mi je najpomembnejše dejstvo, da sem po skupnih treningih dan za dnem iz fitnesa odhajala samozavestnejša in vedno dobre volje. Alenka me je spodbudila k premišljeni vadbi z utežmi in s prehranskim coachingom poskrbela, da razumem kaj pomeni uravnotežena prehrana. 

Kar lahko trdim z največjo mero gotovosti je, da je Alenka eno samo veliko srce in resnično punca na mestu! Hvala ti!«

Ana Slakan

 

»Manjsi review omg ze kr vidm da bom zacela jokat  od veselja (da zmorem, sem zmogla in, da se bom se naprej trudila) in zalosti (da te ni in da sva preziveli cudovit cas skupaj)  kt da koncujeva zvezo 

Glede na to, da sm te prej spremljala po storyjih, si me fascinirala s pristopom, razmisljanjem, iskrenosti in humorjem. Pol sm te pa spoznala v zivo. In je ostal pr tem in se vec. Lahko sm se sprostila, jamrala, se smejala, klela kdaj pa kdaj ampak ti si nrdila vse tko, da sm js spelala vaje do konca in k fedrck odskakljala k drugi, na konc pa k rambo odkorakala v garderobo. 

Z lahkoto lahko recm, da sm odnesla samo dobre stvari in spremembe na bolje: (rezultati in opazanja po 1 mescu in 19 dneh)
– od dveh zlic sladkorja v kavi vsako jutro pa kak prigrizek ali dva ali tri cez dan – na 0 sladkorja
– od samo jutranje kave in do 12h nic – na zajtrk z veseljem in ze malica do 12h
– zdravi obroki in uravnotezena prehrana
– pozitivno razmisljanje in getting out of my comfort zone, ki je bil kavc in netflix
– od nic energije in nic telovadbe – do fitnes treningov 5-6x na teden in to z veseljem in mi danes, ko nimam treninga nekaj manjka in pogresam gym24
– od komi dvignt 2kg do komi dvignt 6kg
– da sploh nism znala narest navadnega izpadnega k me je zanasal – se vedno me zanasa ampak nrdim pa jih z utezmi v rokah
– da se lah drzim plank minuto, prej pa niti 10 sekund ni slo
– od ful tezav in bolecin v hrbtenici in krivo drzo do nic bolecin, ok hrbtenico mam se vedno krivo ampak vem, da z vajami bo slo
– a ves kok sm ti pa hvalezna za ta cas, ki sva ga imeli skupaj… neznansko, se tisto vceri k si me k baletko dvignla, da sm delala trebusnjake… legenda 

Morm priznat najprej k sm sla v to, nisem bla prepricana, ce bom zmogla ali ne. K si mi napisala od jutri naprej mi porocas kaj si jedla, sem bila kar v stiski, kaj bom jedla, kaj bom jedla, a ze kr jutr. Kaj naj si pripravim? In ja, uspelo mi je in sm ponosna nase in vesela, da si mela velik potrpezljivosti z mano. 
In to bom definitivno obdrzala, ja bo kaksna pregreha valda sam v osnovi bo zdravo, ker tudi mojemu metabolizmu odgovarja tak nacin hranjenja in zivljenja. Hvala hvala hvala ti  pa tud zato k si prekrasna oseba tako odznotri kot na zuni  in zdj k so se mi orosile oci, morm nehat pisat k nam nc vidla«

Nina Rojc

»Dejansko sem Limony na instagramu spremljala že nekaj časa, ampak sem je zaradi ‘strogih’ objav brez dlake na jeziku, kar malce bala.. No, ko sem končno zbrala dovolj poguma in jo prosila za svetovanje glede prehrane, pa me je na uvodni kavici  popolnoma navdušila s svojim širokim znanjem in simpatičnim karakterjem. V hipu sem se odločila, da želim tudi njene nasvete glede pravilne izvedbe vaj.

Kljub temu, da sem pred njo trenirala z drugimi osebnimi trenerji, me je šele Limony dobro ocenila. Do sedaj je edina, ki me je opozorila na moje šibke točke in mi nasula kup nasvetov in raznolikih vaj, kako okrepiti prešibke mišice, pojačati gibljivost… Ja, prav presenečena sem bila, kako nesorazmerno imam močne le nekatere mišice, druge pa so bile do sedaj prav pozabljene. Prav tako sem pri njej prvič slišala nekatere nasvete, kako pravilno izvajati vaje (čeprav sem iste vaje izvajala pod nadzorom drugih trenerjev). Resnično ima ogromno znanja, ki ga z rednimi udeležbami na izobraževanjih, le še dodatno nadgrajuje.

Odlično pa je ocenila tudi moje zmožnosti J Sicer, sem bila na začetku malce zgrožena z vajami in kg, ki mi jih je naložila, ampak ker ni popuščala in me le vzpodbujala, mi je vsakič znova dokazala, da zmorem J In občutek, ko presegaš meje, ki si jih imel dejansko v glavi, je norooo dober J V fitnesu se sedaj počutim neprimerljivo boljše in bolj samozavestno 😀  Ampak kljub intenzivnemu treningu, so vse njene ure sproščene, zabavne (s kakimi ženskimi debatami med pavzo), raznolike in predvsem učinkovite. V prvem mesecu treninga z Limony in njenimi usmeritvami glede zdrave prehrane, sem ogromno pridobila na sami moči, postavo pa preoblikovala bolj, kot prej v mesecih treningov (samostojnih in z drugimi trenerji). In to kljub temu, da nisem stradala OH-jev J

Resnično je pravi coach! Drage dame, ne se je bati, kot sem se je jaz 😉 Res je fenomenalna oseba in trenerka in z njo boste garantirano dosegle željene rezultate!«

Janja Mramor

»Draga moja Limonca, 

zate sem se odločila,zaradi pravilnega prehranjevanja in pravilnih izvedb vaj. Stabo sem bila prezadovoljna,ker si ženska na mestu in z ogromno znanja. Že v štartu si me presenetila,ko si sama hotela popraviti mojo slabo držo in pa seveda celotno hrbtenico. S tem si mi pokazala da si oseba ki resnično pomagaš,zato sem ti popolnoma zaupala. Rezultati so bili pa vrhunski in končno res končno sem začela pridobivati na mišični masi. Da o počutju ne govorim… Ostani takšna še naprej ! Hvala :-*«   – ONLINE PROGRAM

Katja Turk

»Draga Alenka s sestro sva iskali trenerja, ki resnicno ve kaj dela – ena od naju ima kar veliko skoliozo in je bila cista zacetnica v gymu, druga je rabila le brco v rito. 

Cisto obe si navdusila s svojimi treningi, nama pomagala in opozorila na sibkejse tocke telesa, ki jih ne smeva vec zanemarjati.

Velik preobrat se je zgodil tudi v prehrani, nisva vedeli da dobiva zraven top treningov tudi dnevno trackanje obrokov in tako realno brco v rit, ko jo najbolj potrebujes!!

Hvala da si nama pomagala, naju podpirala in spodbujala. Ostani se naprej tak soncek️«

Anja in Mia Zaletel

»Draga Alenka, naj se ti najprej zahvalim za ta cudoviti mesec, ki smo ga prezivele skupaj, saj nisem verjela, da dejansko obstaja oseba, ki ji bo uspelo me spraviti nazaj k fizicni aktivnosti in pa glavnemu dejstvu “zdrav nacin prehranjevanja”, oseba, ki ima nadpovprecno sposobnost motiviranja hkrati pa dobronamernega mucenja, ko je najtezje dokaze da temu ni niti priblizno tako.

Kljub vsem tem dietam, ki sem se jih lotila in trpela prvsem sele zdaj ugotovila, da je vse le kratkorocno ob hudem odrekanju..ti si me naucila, da lahko zivim cisto normalno ob hrani, ki jo obozujem in pa seveda ce kdaj gresim za to moram kaj naresti«

Aldijna Džafić

»Za trening z Alenko sem se odločila po priporočilu prijateljice in predvsem zaradi poudarka na pravilni prehrani. Celotna izkušnja je presegla moja pričakovaja. S fitnes vadbo in utežmi sem se srečala prvič, Alenka me je strokovno vodila, motivirala, da se šla čez svoje namišljene  zmožnosti. Upoštevala je mojo stopnjo pripravljenosti in omejitve zaradi poškodbe. Skozi vsak trening sem se veliko naučila o sami vadbi, pravilni izvedbi in svojem telesu.  Kljub naporu sem uživala predvsem pa vsakič odšla z zadovoljna sama s sabo. Trening je bil zmeraj v sproščenem, nasmejanem vzdušju in z znanjem nadaljujem tudi sama naprej. Vsakodnevno spremljanje, spodbudne tople besede, pohvale In nasveti ti dajo vsak dan zagon. 

Najbolj pa me je navdušil prehranski coaching saj sem se po letih nezdravih diet naučila kaj je zdrava, zmerna in uravnotežena prehrana. Rezultati so le dodaten plus«

Zala Strlič

»Alenko sem spoznala v fitnesu Cube (l. 2013), kjer je imela tudi TOP vodeno vadbo. Njena vodena vadba me je prepričala, da je ona prava zame, saj imam rada ljudi, ki so strogi in popustljivi v enem. Ko sem jo spoznala, sem vedela, da če si bom kdaj privoščila osebnega trenerja, bo to sigurno ona. Sicer nisem še bila pri drugem trenerju, sem jih pa le iz daljave opazovala. Pri Alenki so vaje bolj zanimive, ona se ti posveti 100%, te priganja do določene meje, če vidi da nisi 100% pri močeh, te ne sili z nečim česar v tistem momentu nisi zmožen izvest. V glavnem, dvomim da obstaja še kakšna taka trenerka, saj je pri osebnem trenerju zelo pomembna tudi njegova osebnost.

Prvo kot prvo so me treningi zasvojili in sedaj ko sem na prislini pavzi sem šele spoznala, kako zelo sem uživala. Spoznala sem tudi, da sem veliko bolj močna kot sem mislila da sem, da zmorem veliko več kot sem si mislila. Dosegla sem pa itaq postavico, kot sem si želela :), no malo bi morala paziti pri prehrani, pa bi bla res top. 

Najbolj v spominu mi je ostalo priganjanje iz strani Alenke in trening ob 5ih zjutraj ;)«

Neža Jelenc

»Pred približno dvema mesecema sem začela razmišljati. Približeval se je moj rojstni dan kaj si želim. Materialne stvari, a jih res potrebujem? Hotela sem nekaj zase, osebnega, nek rezultat. Zato sem se odločila, da bi imela osebno trenerko. Že samo iskanje je bilo težko, tako veliko jih je težko je izbrat dobrega. Predvsem danes ko je »bulky look in fashion«, kar mene popolnoma nič ne pritegne. Pa sem prek virov prišla do Limony. V fitnessu se nisem znašla, kardio naprave že, ostalo sem rajši pustila na miru.

imeli smo uvodni sestanek, da vidimo če se ujamemo, torej ji ne gre za denar, prvič v življenju sem slišala za kifozo, ki vpliva na veliko ljudi, prvič v vseh športih, ki sem jih do zdaj imela ni omenil nihče pripravlja te na življenjski stil, NE na hitro izgubo teže, ki lahko pride po določenem času spet nazaj, če se ne gibaš

Na treningu se posveča strankam in tudi kadar nimaš ure te z enim očesom opazuje. Malokateri trenerji, ko končajo s strankami, še komunicirajo.

To ni le fizična ampak psihična opora. Na voljo je 24/7 odprta za pogovor

SE IZOBRAŽUJE REDNO, LAHKO REČEM DA JE LIMONY BIBLIJA ZA FITNESS.

KAKO PRAVILNO IZVESTI VAJO? TUKAJ LAHKO REČEM KAPO DOL. Verjetno vsi mislimo da vaje izvajamo prav, nekaj naj peče, zaboli saj bo efekt. Pa ni res. POLOVICA ljudi dela vaje napačno. Med drugim sem jih tudi jaz.

Moj cilj ni bil da izgubim in si izklesam telo do popolnosti v dveh mesecih. Moj cilj je začeti živeti bolj zdravo in v fitnessu vedeti kaj početi in to početi pravilno.

Ima ogromno znanja in je kot oseba ena velika sreča pozitivne energije, je pa tudi res da je pri njej disciplina. Med drugim tudi uči kako biti samodiscipliniran. Za svoje življenje je odgovoren vsak sam, občasno potrebujemo ljudi ki nam nakažejo smernice in to Limony počne z vso dušo in srcem.« 

Eva Sajko

»Coach Alenka je vse kar lahko pričakuješ od osebnega trenerja in še veliko več. Je strokovna, profesionalna, prilagodljiva, zelo srčna oseba in predvsem najboljši motivator, ki s svojo pozitivno energijo naleze vse naokoli. 

Treningi so raznoliki (da se že sprašujem od kod toliko idej?), vmes so čvek pavze ter kritike/pohvale o sprotnem prehranjevanju in tako ura mine en, dva, tri. Ampak trening je le delček cele »sestavljanke« potem so tukaj prosti popoldnevi, ko nimaš treninga ampak te Alenka »prijazno opomni« na dnevnik prehrane in dnevnik vadbe in ti tako tudi ob slabih dnevih ne pusti podleči skušnjavi. 

Torej, same pohvale in res si presegla vsa moja pričakovanja, tako s profesionalnega kot osebnega vidika. Definitivno moja najboljša odločitev v zadnjem času in vsakemu, ki potrebuje spodbudo, da napreduje in nadgradi svoje znanje/rezultate ali začetniku brez predhodnega znanja, toplo priporočam.«

Edvina Ljubijankić

»Alenko, mi je zaradi mojih zdravstvenih težav, priporočila zdravnica, ki tudi sama hodi k njej na treninge. Po mojem klicu njej, sva se za takoj naslednji dan zmenile, da se dobiva in spoznava, nisem vedela kaj naj pričakujem, predstavljala sem si “nabildano” žensko, ki mi bo že takoj na začetku začela solit pamet, kaj lahko in kaj morem jest in delat. Alenka je pravo nasprotje tega, na najini spoznavni “kavici” je prisluhnila mojim željam, potrebam, težavam in mi razložila vse kar me je zanimalo in še več. Ker nisem tip športne ženske, sem si rekla, da je vredno poskusiti z njo, saj je bil njen pristop do mene in njen odnos zelo pozitiven in še vedno je. Pri njej sedaj treniram okoli 4 mesece in mi ni nikoli problem iti na trening. Za termine je zelo prilagodljiva in naredi vse, da se prilagodi mojim željam. Na treningih me zelo spodbuja in kadar vidi, da sem slabe volje, je pripravljena prisluhniti in mi svetovati po njenih najboljših močeh. Pripravljena je žrtvovati svoj čas, tudi v njenem prostem času (povabi te na Šmarno Goro, na tek, pošlje recepte za zdravo prehranjevanje,..). Lahko jo pokličeš kadarkoli če kaj rabiš, kar ni povezano s treningom in ti bo priporočila osebo, ki bi ti znala pomagat, saj Alenka pozna VSE. Odprla mi je nov pogled na rekreacijo, prehranjevanje in na sploh na zdravo življenje in kako pomembno je, da če le lahko poskrbimo za rekreacijo. Pred njo nisem imela nikakršnega stika z nobenim osebnim trenerjem, ampak Alenka je super trenerka in če bi kdaj prišlo do tega, da bi morala zamenjati trenerja, bi imela zelo visoka pričakovanja, saj je ona, pri meni, postavila zelo visoke meje kakšen trener mora biti. Alenko spoštujem in ji lahko zaupam, kot prijateljici, ne vidim je kot neko obveznost, ko se trikrat na teden srečava. Z njenimi treningi sem dosegla, da se fitnesa ne “bojim” več, čeprav sem še daleč od tega, da bi lahko bil fitnes moj drugi dom :). Da pa je ne bi samo hvalila, bi napisala še kakšno slabo lastnost, ampak tudi če še tako razmišljam, se ne spomnim nobene in Alenka ve, da veliko razmišljam.«  

Ana Ručigaj

»Po mojih dosedanjih izkušnjah je v svetu osebnega trenerstva ogromno moških, ki pa vedo nujno ne upoštevajo zmožnosti in drugačnosti ženskega telesa. Prav zato mi je Alenkino delo pisano na kožo, ne samo da je prisluhnila mojim željam, glede na njih je tudi pripravila personaliziran jedilnik in vaje primerne in potrebne za moje telo. Všeč mi je, da je pri njenem delu na prvem mestu lepo a zdravo telo in ne “instagram” trendi, ki lahko prej škodujejo zdravju kot kaj drugega. Poleg naštetega, jo krasijo dolgoletne izkušnje in dosežki, na katerih ni zaspala in se redno izobražuje na področjih fizične vadbe za različne potrebe ter športne prehrane.

Še bolj pomembno pa je, da je ravno prav stroga – ne popušča in ne dopušča lenarjenja, vendar točno ve kje so posameznikove realne zmožnosti, ki jih vestno upošteva za doseganje najboljših rezultatov in v izogib neželenim poškodbam. Na treningu je 100% prisotna in predana svojemu delu, kar pa je najlepše, krasi jo prelepa pozitivno energija.«

Kristina Vodičar

»Alenko sva s sestro odkrili preko njenega atraktivnega Instagram profila, začeli sva ji slediti in le nekaj dni za tem sva že imeli pri prvi trening z njo. Kot oseba je dinamična in prav tako so dinamični tudi njeni treningi. Nikoli zaspani, saj je vedno polna energije in optimističnega duha. 

Cenim to, da je ob najtežjih vajah vedno ob meni in me vzpodbuja, naj vztrajam do konca, da brez bolečine tudi ne bo rezultatov in naj malo potrpim, v smislu, da je bolečina del napredovanja in uspeha o čemer sem se tudi prepričala na lastnem telesu. Najbolj pa me je to pripeljalo do uspeha na delu telesa, ki je bil najbolj kritičen in sem zdaj nanj še kako ponosna.«

Eva Devetak

»Po drugem porodu, so se na mojih bokih in zadnjici nabrale maščobne obloge, katerih se kljub redni telovadbi (tek, plavanje, vadba v fitnesu) nisem mogla znebiti. Prijatlelj mojega moža je priporočil Limonco, češ, da je najboljša. No, po razmisleku, sem se odločila za trening z najboljšo osebno trenerko. Že po prvem treningu sem videla, da je drugačna od ostalih trenerjev-med najino uro vadbe, se ni oglašala na telefon in je stalno stala ob meni, me popravljala in spodbujala. Tisto uro sem obstajala samo jaz, kar za ostale trenerje ne morem trditi. Tudi trening je bil sestavljen iz drugačnih, precej težjih vaj, kot sem jih poznala do sedaj. Po dveh tednih dela je bila razlika in sprememba na mojem telesu že vidna. Moja zadnjica se je skrčila za 2 cm, obseg bokov pa prav tako. Priporočila sem jo že vsem, ki si želijo oblikovati svoje telo. 

Trenutno treniram sama, a jo bom, ko se bodo obloge znova začele nalagati, spet poklicala. Če treniraš sam, se ne ženeš čez svoje meje in tudi motivacija ni vedno na vrhu. Z Limonco pa imaš to vedno ob sebi.«

Špela Kubik

»Alenka je pravi naslov, če iščete dobrega trenerja! Namreč le-tega je danes težko najti. Alenka dela s srcem in kljub temu, da treniram v paru imam občutek, da sem sama z njo. Včasih se mi zdi, da porabi na vadbi toliko energije kot midva. “Skače” od enega do drugega, vzpodbuja, opozarja na pravilno izvedbo, pomaga in ko misliš, da ne gre več, izvleče iz tebe še zadnje atome moči. Kljub temu, da je včasih zelo naporno, se po končanem treningu že veseliš naslednjega. Sploh, ko začneš opažati rezultate«.

Manja K. in David Č.

»Alenko-Limony sem spoznala preko ene od njenih prijateljic. Povedala mi je s čim se ukvarja. Ker sem se sama že ves čas ukvarjala z različnimi športnimi aktivnostmi, tipičnimi za nas ženske, ki želimo ostati v formi, kot so tek, Šmarna Gora, skupinske vadbe, pa tistega zaželjenega rezultata nisem dosegla, sem se odločila da poskusim tudi s treningom pod vodstvom Alenke. Če sem čisto iskrena, pred začetkom prvega treninga, nisem čisto verjela, da mi bo to všeč. Pa sem se ZELO ZMOTILA. Že prvo uro sem naravnost vzljubila Alenkin trening. Ima  personaliziran pristop,  izjemen občutek kako stimulirati posameznika za trening in spremeniti način življenja, na način, ki je varovancu blizu. S tem načinom so bili tudi rezultati kmalu vidni. Poleg boljše fizične kondicije, so zame predstavljali treningi z Alenko tudi veliko psihično sprostitev. Najbolj mi je ostal v spominu Alenkin perfekcionizem pri vadbah,  predanost delu in strankam. Vsakič, po koncu vadbe sem ji bila neizmerno hvaležna. Sama sem zaradi odsotnosti, za nekaj časa morala prekiniti s treningi z Alenko, vendar komaj čakam, da se spet vrnem.«

Katja Mušič

»Moj razlog, da sem obiskala Alenko, so bile bolečine ob dvigovanju otroka in želja po preoblikovanju telesa oz. učvrstitvi. Začeli sva telovaditi, bolečine so manjše, razgibanost boljša, počutje neprimerljivo boljše. Kljub mojemu nenehnemu upiranju, da pa doma res ne bom telovadila, me Alenka še vedno kdaj pa kdaj verbalno masira: zakaj ne telovadiš doma, to moraš zaradi sebe itd. A kljub “masažam” je Alenka nadvse prijazna, vedno nasmejana in pozitivna oseba. Z individualnim programom krepiva mišice in tako so bolečine v hrbtu skoraj izginile. Treningi so zmeraj raznoliki, naporni, oblikovani glede na moje zmožnosti. Ne bom rekla, da je vedno prijetno, ampak sigurno nikoli dolgočasno :).

Po treningih sem sicer utrujena, ampak se vedno dobro počutim, imam več energije in vem, da sem nekaj naredila zase. 

Na Alenko se lahko kadarkoli obrnem za pomoč pri izbiri jedilnika. Zna se prilagajati in išče optimalne rešitve tako pri izvedbi treninga kot pri prehrani. Preko prehranskih dnevnikov me spremlja, me popravlja in svetuje. Vse spremembe pri prehrani prilagaja mojemu načinu življenja in navadam.«

Nataša H.

»Sem mama teh otrok in polno zaposlena tako doma kot v družinskem podjetju. Pred letom in pol sem začutila, da moram nekaj narediti tudi zase, prijateljica mi je svetovala trenerko Alenko. Takoj, ko sem jo spoznala sem vedela, da je prava. Alenka je zelo profesionalna in prijetna trenerka, ki svojo pozitivno energijo prenaša name, da so težki treningi lahko tudi prijetni. Vadba je zelo raznolika in intenzivna. Odkar treniram je moj delovni dan lepši in lažje prenašam stres.«

Nevenka Mazi

»Vadba pri Alenki mi je omogočila ne samo izgube telesne maščobe in dviga mišične mase, temveč mi je okrepila tudi zavedanje o telesu (kako pomembna je stabilizacija, gibljivost) in sebi. 
V vadbi uživam predvsem zato, ker vidim njene razsežnosti drugod v življenju- ko mi Alenka reče “Nika, zmoreš, pojdi do konca” in dosežem cilj, da v resnici to zmorem in vztrajam in da moram imeti podobno filozofijo na splošno v življenju. 
Moje misli me ne smejo ustaviti, kvečjemu moram jaz njih. 
Počutim se mnogo boljše v svoji koži, bolj samozavestno in lepšo, čutim, da bolj sijem. Tudi zdravstveno stanje slabe prebave in napihnjenosti se mi je izboljšalo. 
Pri Alenki cenim, ker zna pohvaliti žensko in njen napredek ter stranko obravnava celostno z njenim telesom in čustvi ter si jo vzame k srcu. Res čutim, da ji je mar zame, kar mi ogromno pomeni in me spodbudi k nadaljnjemu delu, saj moj vrhunec še sledi.«

Nika Devetak

»No tako, kratko in jedrnato. Coach Alenka, enostavno najboljša. Za Alenko sem izvedela preko Instagram. Kjer vidiš trening in da oseba sopiha, jap za kamero stoji Alenka. 

Za trening z Alenko sem se odločila, ker mi je že na posnetkih izgledala zelo pozitivno, simpatično, sproščeno, pa še ženska je in je lažje ženska ženski jamrat.

Nisem nek profi in tudi trenerjev nisem imela veliko, ampak Alenka je med trenerji izstopala zato sem se odločila za njo. Njena natančnost in zagnanost je pri meni pretehtala.

Moj dosežek je še daleč od cilja. Ampak motivacija in vzpodbuda, ki mi jo da Alenka na vsakem treningu…jap sem vsaki dan bližje svojemu cilju. In to mi je zelo všeč, ko sama klonim in obupam je tukaj Alenka. 

.. a veš tisto ko ne moreš, ko dihaš na škrge in si sam pri sebi šteješ pa si rečeš ok samo še 3 ponovitve. Pa se zraven tebe oglasi prijeten glas, »gremo, gremo, gremo še 15…« kje 15, Alenka kako to šteješ. »Evo zdej imaš pa kazensko ker si nehala«. Tako, da nikoli ne nehaj preden ti Alenka tega ne dovoli«

Nina Mušič

»Ker sem po porodu par mesecev samo razmišljala s kakšno telovadbo bi začela, aerobik in raznih vadb pa sem se naveličala, sem se odločila, da poskusim. Ključno, da sem se odločila trenirati s tabo- najprej rezultati, ki sem jih videla na slikah drugih (človeku, ki ni dovolj zmotiviran res pomagajo), potem pa se tvoj pristop, ko sva se prvič srečale (takoj si opazila kje potrebujem konkretno delo, prednosti/slabosti, hitro si izdelala plan itd.).

S treningi se mi zdi, da sem res kar konkretno preoblikovala telo in je še v boljšem stanju kot pred porodom. Glede izgleda najbolj opazim spremembo pri izgledu rok- še nikoli v življenju nisem imela tako izoblikovanih, enako hrbet. Lepše se držim, močnejša sem in bolj gibčna. Glede na to, da ne pazim pri prehrani, ne bi mogla bit bolj zadovoljna.

Zelo cenim tudi tvojo pomoč pri samostojnem treniranju, ker vem, da ti je v interesu, da vaje izvajam pravilno tudi na fitnesu sama in te lahko karkoli vprašam. 

Sicer ne poznam pristopov in dela drugih, ker imam prvo izkušnjo s tabo…ampak pri tebi ima človek res občutek, da se mu 100% posvetiš, da ti je pomembno, da postane boljši in gre preko sebe hkrati pa poskrbiš, da je zabavno. 

Sicer pa res same + stvari, si top trenerka, strokovna, polna znanja, dobrosrčna pa tudi nepopustljiva. Istočasno pa se mi zdi, da te dobro opišejo lastnosti, ki so zame ful pomembne za ljudi- prijaznost, smisel za humor (tud tist ta “črni”) in preprostost.«

Nina Zupančič

»Lansko zimo mi je bilo dovolj, dalj časa sem že razmišljala, da sama ne zmorem več…Za Alenko sem izvedela preko prijateljice. Ker sem še pred tem obiskovala bolj skupinske vadbe in športe sem se odločila, da je čas da osvojim osnove fitnesa… Začeli sva v obdobju, ko sem se vrnila iz tujine, zaključevala študij in ob tem dobila še prvo zaposlitev. Ob tem sem že od majhnega bolj močne konstrukcije z odvečnimi kilogrami pa se borim od kar pomnim. Prvo dieto sem imela že pri 7.letih. Ugotovila sem, da v stresnih situacijah moje telo začne delati zaloge kar mi v zgoraj opisanem obdobju nikakor ni šlo na roko. Počutila sem se grozno, čas je bil da prestavim v večjo prestavo, saj občasni vikend pohodi v hribe niso bilo več dovolj. Vsega se je nabralo preveč! Bila sem pripravljena na trdo delo saj obožujem šport, a vseeno začetki niso bili lahki. Ko pravim da se je vsega nabralo preveč, mislim resno! Tukaj ne govorim samo o kilogramih ampak predvsem psihičnem stanju, ki je posledično vplivalo na fizično. Odločitev je bila pravilna, s treningi pri Alenki sem pridobila veliko znanja kako določene vaje izvajati in kako se pri tem zavedati lastnega telesa. Nisem šla samo skozi fizično preobrazbo, treningi pri Alenki so mi dali veliko več, ponovno sem zbudila svojo aktivno plat in ob tem začela delati tudi na zavedanju in sprejemanju same sebe. Če sam ne poskrbiš zase, ne bo noben. Če se ne ceniš te tudi drugi ne bodo! Zato zavihaj rokave in pričakuj veliko “švica” vendar na koncu se izplača! Izplača se biti zdrav in srečen.Za to pa je potrebno trdo delati in pri Alenki ne boš prikrajšan za nobeno kapljo potu. Alenka hvala ker si bila del te poti in si mi ob vsem stala ob strani.« 

Špela Šubelj

»Pri Alenki bi nujno želela izpostaviti osebni pristop in visoko sposobnost motiviranja, kar sta bila tudi glavna razloga, da sem se odločila trenirati pod njenim vodstvom. Treningi z njo so dinamični in vsakič malo intenzivnejši. Všeč mi je, da sem z njeno pomočjo ugotovila, kje so minusi v moji prehrani, v zvezi s čimer mi je svetovala alternativna zdrava živila. Trening z Alenko toplo priporočam vsem, ki želijo generalno spremeniti svoj slog življenja in vanj uvesti rekreacijo, ki je razgibana, učinkovita in tudi zabavna ter nadvse sproščujoča. Po enem mesecu treniranja so že vidne razlike na telesu in tudi v počutju.«

Suzana Ogrinc

»Za Alenko sem izvedela na Instagramu že kar nekaj let nazaj in sem jo redno spremljala, lani pa sem končno zbrala pogum, da jo kontaktiram in da začnem z njo trenirati. Prepričala me je s svojo pozitivno energijo in s svojim znanjem. Alenka je odličen motivator, spodbuja te in verjame vate, tudi ko si že sam obupal, vaje prilagodi tebi in tvojim zmožnostim in vztraja s tabo. Sama imam kar nekaj težav s hrbtenico, koleni in z ravnotežjem. Alenka mi je prilagodila program tako, da med vadbo in po njej nisem imela težav z že obstoječimi težavami, moje ravnotežje pa se je v dokaj kratkem času vidno izboljšalo. Verjamem, da Alenka točno ve kaj dela, saj se mi je pri njej postava lepo oblikovala, kar pa je najbolj pomembno, pridobila sem na samozavesti in se počutila dobro v svoji koži, kar pa mislim, da je tisto, ki je najbolj pomembno. 

Alenka ni trener, s katerim oddelaš tisto uro treninga in se potem posloviš. Alenka je človek, ki se ti zaradi svoje preprostosti, pripravljenosti pomagati, zaradi svojega znanja in predanosti svojim strankam vtisne v srce, te spodbuja, verjame vate in ti da tisti “push”, da greš čez svoj maksimum in dosežeš svoje cilje. 

Definitivno bi jo priporočila vsem, ki iščete trenerja, ki vas bo spodbujal in vam stal ob strani, hkrati pa vam s svojim strokovnim znanjem pomagal do zastavljenih ciljev.« 

Špela Avbelj

»Alenka, naša Limony, oseba, katera ne ve kaj pomeni “ne zmorem več” in ne sliši na besede “koliko ponovitev še” . Oseba, ki ne predstavlja zgolj vloge osebne trenerke, ampak holističen pogled na zdrav slog življenja. Vedno ko mi je bilo še tako težko na treningih, mi je dala jasno vedeti zakaj in k čemu strmim, za kar sem ji hvaležna. Namreč okrepila in preoblikovala sem svoje telo, pridobila na stabilizaciji, gibljivosti, moči, izboljšal se mi je tonus kože, kar pa je najpomembnejše spoznala sem izjemno osebo, motivatorko, ki je vedno pripravljena poslušati in svetovati. Vse kar lahko še dodam, kdor trening preživi naj mnenje podeli.«

Tanja Lazić

»Odkar sem začela trenirat s tabo sem dobila čisto drug pogled na fitness in prehrano. Prej sem vedno gledala na zdravo prehrano kot na nekaj kar pač “moram” sedaj pa dejansko uživam v tem da razmišljam kaj bom vsak dan kaj zanimivega jedla, ker sem videla kako se dejansko da dobre in zanimive jedi naredit in da so še po vrhu zdrave. Pa veliko bolj razmišljam če je to kar dam vase dejansko dobro zame ali ne.

Isto glede fitnesa, zdaj si velik več novih vaj upam probat in treniram tudi ko sem sama po tvojih vajah in mi je super ker je vsak trening neki cist drugačnega in vsak trening je ful zanimiv in inovativen. Tako da imam čisto drug pogled na ta zdrav način življenja:)«

Tara Langersdorf

“Za Alenko sem izvedela preko fizioterapevta Markota, zanj pa preko prijateljice, ki ga obiskuje. Za treninge z Alenko sem se  odločila, ker je bila opisana kot nepopustljiva,  dober motivator ter dober nadzor nad pravilnim izvajanjem vaj. 
Zdelo se mi je, da lahko z njo dosežem spremembo v življenju, sama žal tega nisem zmogla. Si moj motivator in skupaj zmoreva več! 🙂

Z Alenko sem dosegla nižanje telesne teže ter obsegov, dobro počutje ter pozitiven zagon za cel dan. Vse to vpliva na pozitivno samopodobo ter večji zagon za ostala področja. + Redna menstruacija…

Je profesionalna ter ne popušča, časovno fleksibilna ter prilagodljiva.“

Tina Bregant

»Za Alenko sem izvedela preko instagram profila in skupnih znancev. Pritegnila me je s svojim direktnim nastopom in občutkom, da ne sprejema izgovorov in nepotrebnega besedičenja.  Že ob prvem srečanju mi je bila všeč, saj je poslušala moje želje in takoj vedela kako se stvari lotiti. Prav tako mi je bilo všeč, da je še isti dan že oblikovala jedilnik in urnik treningov. Njeni treningi so bili intenzivni in vedno zanimivi, saj jih je redno spreminjala in zato nikoli nisem imela občutka, da so stvari monotone. Prav tako se je težavnost vaj redno povečevala, kar mi je dalo občutek da svojo pripravljenost izboljšujem in postajam vedno boljša. Z njenimi treningi sem pridobila ogromno fizične moči in znanja o fitnes vadbi. Pokazala mi je kako lahko ustvariš efektivno vadbo tudi brez kakršnih koli pripomočkov, obenem pa mi je pokazala, da lahko iz svojega neoblikovanega telesa naredim izoblikovano, mišičasto in močno postavo.  Priporočila bi jo vsakomur, ki si želi osebnega trenerja za celostno spremembo življenja. Alenka je tip trenerja, ki ti bo skuhal zdravo tortico, te priganjala na treningu in tolažila, ko se boš počutil, da se je v tvojem življenju nabralo preveč vsega. S svojim znanjem, tako s področja vadbe in prehrane, garantira uspeh in dvig kvalitete življenja vsakega, ki se zanjo odloči!«

Tina Kašca

»pri tebi treniram že približno 4 mesece in vsakič komaj čakam naslednji trening s teboj (priznam, da si sploh nisem mislila, da bom kdaj to rekla). 

Na začetku je bilo res hudo, skoraj sem že obupala vendar nisem. In veš zakaj ne? Ker znaš spodbuditi človeka in mu vliti upanje na boljše rezultate. 

No in evo ga dosegla sem dobre rezultate, s tvojo pomočjo in še boljše bom (v to sploh ne dvomim več). Ajaaaa pa sedaj ko sem bolj pridna se nič več ne dereš name  (vseeno bi lahko včasih se kdaj zavpila). 

Hvala ti ker si moja trenerka in hkrati tudi prijateljica (no, upam)…«

Tanja Kotar

»Zelo sem vesela, da sem se odločila za sodelovanje z Alenko. Redno sem se ukvarjala s športom že prej, a nikoli nisem prišla do rezultatov, kot bi si jih želela. 

Alenka me na treningih močno spodbuja in me motivira, da grem čez svoje meje, kar pa se pozna tudi na rezultatih. Pokazala mi je ogromno novih vaj, med drugim tudi take, ki jih nikoli ne bi upala narediti sama, zdaj pa jih delam vsakič lažje. Zelo pomembno mi je tudi to, da me pri vsaki vaji popravi in pokaže, kako se jo izvaja pravilno. S tem mi je dala veliko znanja, ki ga lahko uporabljam tudi pri skupinskih vadbah, kjer trener ne preverja ali vajo izvajamo pravilno ali ne.

Alenka me je prav tako usmerila v bolj zdrave prehranske navade, kar pa se je zelo poznalo na mojem počutju in prav tako izgledu. Ne glede na to ali je ponedeljek, nedelja ali praznik, Alenka je dosegljiva in pripravljena pomagati, če sem v dilemi glede kakšnega živila ali pa le rabim idejo za “zdrav” obrok.

Nasplošno sem z Alenkinim trenerstvom zelo zadovoljna in bi jo priporočala vsakemu, ki se bori z odvečnimi kilogrami in ima pomanjkanje motivacije za bolj zdrav življenjski slog«

Nina Mušič

»Ker željenih rezultatov ob samostojni vadbi nisem dosegla, sem se odločila za pomoč. Kot osebna trenerka si zelo predana delu, kar pomeni da treniramo res do zadnje minute ali kakšno čez, hkrati pa spoštuješ vsako stranko in nikoli ne zamujaš. Vaje so raznolike, vsaka vaja se izvaja pravilno-konstanten nadzor vseh delov telesa. Si zelo pozitivna oseba, profesionalna-vedno isto naravnana, predvsem pa predana strankam. 

Treningi so zanimivi in zabavni a hkrati fokusirani in kvalitetni. Najbolj pomembno pri vsem pa je, da gre za celostni pristop-stranko poučiš ne samo o gibanju in delovanju mišic, ampak tudi o prehrani, receptih za pripravo hrane, itd.

Zaradi takega dela so se rezultati preoblikovanja postave pri meni pokazali že po prvem mesecu.«

Duška Grahovac