Coach Limony

"Čas je brezplačen, vendar neprecenljiv"

Zapravljati čas za razmišljanje o preteklosti je zapravljanje edinega časa, ki ga imaš za nekaj kar ne moreš spremenit. Lahko pa spremeniš svojo sedanjost, ki bo vplivala na tvojo lepšo prihodnost. 

To je načelo, ki ga resno jemljem že več kot 15 let. Takrat sem se namreč zavezala osebnemu trenerstvu in zdravemu ter aktivnemu načinu življenja, ki ga s prav takšno vnemo kot na začetku, živim še danes. Priznam, da motivacija in volja nista vedno na 100%, so dnevi ko ne dosežem niti 10%, zavedam pa se, da si želim bit zdrava. Vizualna podoba namreč ni več moja prioriteta, saj sta v prvi vrsti zdravje in dobro počutje, fit telo pa je le dodatna nagrada. 

Če si tudi ti želiš spremembe za boljši jutri, ti sporočam, da lahko računaš name!

Mind over body

Pri svojem delu se držim strogih načel, saj je moja naloga, da tvoj um pripeljem do faze, ko se boš počutil/a udobno ne glede na dejstvo, da bo tvojemu telesu v času treninga malo manj udobno. Vsem, ki vam fizična aktivnost ni ravno pri srcu, želim tako sporočiti, da so stvari, ki se nam zdijo nemogoče, večinoma na dosegu  naših rok, le korak bližje moramo stopiti.

49627651_280419229310388_2684275914074169231_n

To kar delam, delam s srcem

Izkušnje, leta in prizadevanje, naredijo dobrega trenerja. Sem izkušena licencirana osebna trenerka, specialistka športne prehrane ter kvalificirana za vadbo med in po nosečnosti. Pri svojem delu se držim strogih načel, hkrati pa svoje znanje redno nadgrajujem z udeležbo seminarjev oz. izobraževanj na temo vadbe, prehrane ter zdravega načina življenja. Imam 15 let izkušenj na področju fitnesa in dela z ljudmi. Rezultati mojih klientov so dokaz, da sem pri svojem delu strokovna, natančna ter odličen motivator in psiholog. Moja zgodba boja s samopodobo in samozavestjo me je pripeljala tako daleč, da svoje delo opravljam res s srcem in svoje kliente še toliko bolj razumem. 

Zanima me tvoja zgodba, vsak ima namreč razlog zakaj je njegovo fizično stanje tako »slabo«. Od kje prekomerna teža, od kje te izrazite poudarjene krivine hrbtenice, ki na koncu vodijo v deformacijo celotnega telesa in posledično tudi kronične bolečine. Razlogov za vaše fizično stanje je lahko veliko ali pa samo en. Skupaj jih bomo našli in odpravili, to ti zagotavljam. 

Zanima me tvoj način prehranjevanja, zakaj tako obožuješ sladko, slano ali pa mogoče poješ preveč vsega? Ali pa ješ zelo malo, kilogrami pa še kar ostajajo enaki ali pa se celo večajo? Ne najdeš razmerja med malo in veliko? Začaran krog! Pod mojim nadzorom LAHKO JEŠ VSE. Tukaj ni dobre in slabe hrane, tukaj je življenje. 

Dejstvo je, da so z mano pozitivni rezultati. Moj cilj je večji od tvojih pričakovanj. Poleg tvoje želje po izboljšanju fizičnega stanja, je moj cilj tudi izboljšanje tvojega zdravstvenega in psihološkega stanja, kar vse dokazujejo dosedanji rezultati mojih strank.

Trening z mano ni NIKOLI dolgočasen, ker sem inovativna in vse vadbe temeljijo na izkušnjah in znanju, kar pomeni, da nikoli ne zmanjka idej za nove vaje. Predvsem pa je trening prilagojen samo tebi in NE ni vsak trening za vsakogar.

Treningi pod mojim vodstvom se izvajajo 100% pravilno. Ker sem perfekcionist še posebej v tem kar delam, imam rada 100% nadzor nad izvedbo vaj, saj se le tako lahko izognemo kakršnikoli poškodbi na treningu ali dolgoročnim posledicam nepravilne izvedbe vaj.

Sem zelo stroga in NE popuščam, hkrati pa zelo prijazna in razumevajoča, ker je to en izmed načinov, da hitreje dosežeš rezultate. Želim da se učiš in naučiš vse kar delava skupaj. Moj cilj je namreč tudi, da kmalu začneš živeti bolj zdravo in samostojno aktivno življenje, jaz pa ti bom kljub vsemu še vedno stala ob strani, ne glede na to kako daleč boš. 

Razumem te, tudi jaz sem bila nekoč začetnik. Začetek ni lahek, je pa na koncu vreden več kot si lahko misliš. 

Imaš mojo 100% podporo, kar pomeni, da si moja skrb tudi, ko nimava treninga.

Verjamem vate in v tvoj uspeh!

ne veš kako začeti?

Podarjam ti uvodni posvet