Sreča, ki ti jo obljubljajo tvoje sanje je morda takoj za vogalom, le zaviti moraš v tisto smer. Odmakni se od svojega varnega kraja brezizhodne negotovosti. Osvobodi svoje srce nesigurnosti. Resničnost, ki jo živiš je delno odvisna od tebe, domišljija v kateri živiš, pa je povsem odvisna od tebe.

Izberi srečo in pojdi stran. Zberi pogum za spremembo, zberi moč da jo prebrodiš in imej upanje, da se bo vse zelo lepo izšlo.

V kar verjameš, se ti resnično lahko zgodi. Torej to kar misliš, vpliva na tvoje občutke, te občutki pa generirajo energijsko polje, ki deluje nekako kot magnet in privlači več dobrega ali več slabega v tvoje življenje = ZAKON PRIVLAČNOSTI.

V naši glavi je dnevno povprečno 60.000 misli (večina nezavednih). To kar misliš danes, bo verjetno v tvojih mislih tudi jutri, itd. Torej, če želiš spremenit svojo realnost, začni s spremembo svojih misli in ob tem vztrajaj toliko časa, dokler se manifestacija ne zgodi.

Ne dovoli pa si bit tisti, ki ima omejujoča prepričanja oz. mentalne zavore, ki so načeloma na področju, kjer si najbolj želite sprememb. Negativne misli tudi negativno vplivajo na vašo manifestacijo, torej vam hkrati sprožajo negativne občutke – negativne vibracije. V takšni fazi največkrat sprejemamo slabe odločitve, si vizualiziramo neprijetne dogodke in si v življenje privlačimo večino tega, česar si ne želimo. Torej na tak način privlačite negativne ljudi in dogodke… privlačiš to kar si.

 

Kako biti svoj pristni jaz?

  • Prenehaj z ugajanjem drugim na svoj račun. Tvoja naloga ni, da se nekdo počuti bolje glede sebe na račun tvojega časa, energije in ljubezni
  • Prenahaj z opravičevanjem. Če napraviš napako, se opraviči. Ampak being yourself ni nekaj za kar bi se opravičili. Izražanje svojega mnenja, meja ni nekaj za kar bi se opravičevali.
  • Dovoli si dvomiti o pravilnem in napačnem
  • Obkroži se z ljudmi, ki te vidijo, sprejmejo in spoštujejo točno takšnega kot v resnici si.
  • Potegni mejo. Izrazi svoje nestrinjanje in strinjanje. In ne boj se odstranit od situacij kjer ti ni prijetno. Tudi če se ti zdi da boš s tem kogarkoli prizadel.
  • Reci ne, ko si to želiš. Če se bojiš, da boš s tem kogarkoli ujezil, ne pozabi da je del tvoje ljubezni do sebe tudi to, da se ne siliš v nekaj kar si ne želiš.

Tvoje misli so magnet! Izkoristi ga! Kaj ti trenutno privlačijo?