Pred nami je novo leto in z njim nove ali že stare prioritete.

.. Jaz med moje prioritete štejem prijatelje, ki so eno izmed večjih bogastev, ki jih imam in sem za njih zelo hvaležna. 
 
Prepoznajte lepoto v enostavnih stvareh. Saj veš tisti nasmeh, svež zrak, polna luna in jasno nebo polno zvezd, enostavna gesta prijaznosti, navdihujoč pogovor, lep spomin iz otroštva in poljub matere, ki ti izkaže iskreno ljubezen,…
To so stvari, ki naše življenje naredijo lepo, popolno.. In bodo vedno z nami kot realnost ali živi spomin.
Te povsem preproste stvari nimajo cene, na pram stvarem za katerimi danes hrepenimo in mislimo, da nas bodo osrečile.
 
S tem ko ne cenimo preprostosti, enostavno spregledamo najlepše in pomembne stvari v življenju. Hkrati s tem izgubimo vso možnost, ki nam je dana, da smo resnično srečni. 
 
Iskreno vam želim, da v novo leto vstopite s spoštovanjem do preprostih stvari in hkrati z zarisanimi cilji in vero, da jih dosežete. 
 
Ampak,… 
 
Nikoli ne podcenjujte moči usode. Lahko nam podre najvišje cilje, ki se zdijo v življenju povsem zagotovljeni. Načrtujte in se odločajte po planu vendar bodite pripravljeni, da načrti morda ne bodo delovali. Če kljub vašem trudu ne delujejo, za to obstaja nek razlog. Morda v tistem trenutku ne boste prepoznali razloga, sigurno pa ga boste nekega dne
 
Zaupajte usodi in korakajte skozi življenje z optimizmom, ne glede na vzpone in padce, ki vas doletijo. To je vaše življenje in prav od vas je odvisno kako ga boste preživeli!
Srečno!