Ste si kot otrok zamislili takšno življenje kot ga živite danes? Bi bili kot starostnik ponosni nase, na vse kar ste doživeli in na vse odločitve, ki ste jih sprejeli? 
 
Na svetu sta le dve osebi kateri morate impresionirat oz. prit do tega, da sta lahko res iskreno ponosna na vas.
To ni ne vaša mama ali oče, ne partner, ne vaši otroci. To je 8 letna verzija tebe in 80 letna verzija tebe. Če sta ti dve osebi srečni ob pogledu na vaše življenje, pomeni, da ste naredili vse prav.
 
Pomislite kaj si želite v življenju in ne kaj si želite ta trenutek. Večinoma nam spodleti, ker obupamo nad nečem kar si močno želimo, zaradi nečesa kar si želimo ta trenutek. 
Če se osredotočimo na stvari ki jih imamo trenutno, bomo vedno imeli dovolj vsega. Če se osredotočimo na stvari ki jih nimamo, ne bomo imeli nikoli dovolj. 
 
Naj ti okolica ne narekuje življenja. Ne potrebuješ TEGA makeup, da boš lepa, ne potrebuješ TEGA avta, da boš dobil punco, ne potrebuješ visokega statusa, da bi bil sprejet v okolico. NE zgleduj se po TV serijah, kjer je ljubezen pogoj za tvojo srečo!
Biti v družbi za praznike, NI in nikoli NI bil pogoj za srečo! Pozornost, ki bi jo namenili drugim, jo namenite sebi. Kdaj ste jo nazadnje? 
Zgledujte se po sebi! Ravnajte s sabo tako kot bi ravnali z nekom, ki ga ljubite!