Ni ga čez dobro energijo na treningu! Pa naj reče kdorkoli, kar hoče, jaz vem, da je za dober trening potreben dober vibe. Če je klient slabe volje,  bo trening slabši oz. manj efektiven.

Moja naloga je, da vas motiviram, spodbujam, vam stojim ob strani, sem vaša prijateljica in vaš psiholog (baje zelo dober). Slednje je seveda zelo pomembno za dosego dobrih rezultatov mojih klientk.

Kako motivirat punco, ki je zaradi slabega odnosa v službi, s partnerjem ipd., na trening prišla brez energije in slabo voljo. Imam 10min, da jo spravim v dobro voljo in še vsakič mi je uspelo. Zaupanje trenerju je ključno! Občutek, da ti klient lahko pove vse, da se lahko nate obrne tudi ko nimata ure treninga, je dodana vrednost, ki bi jo moral imet dober trener.

Samozavest je danes pri puncah v velikem pomanjkanju. Čudeži se začnejo dogajat, ko so vidni rezultati treninga saj se posledično samozavest drastično viša. Ni lepšega občutka, kot videt punco, ki je bila pred enim mesecem še čisto nesamozavestna in nesigurna vase, danes pa se z veseljem pogleda v ogledalo, si je všeč in žari tisto lepo pozitivno energijo, ki bi jo morala imet vsaka ženska.

Lepota je danes dobila čisto drug pomen. Socialna omrežja nam narekujejo ideale, kriterije in postavljajo merila, katerim slepo verjamemo in s tem izgubljamo samospoštovanje. Želja po popolni postavi je presegla vse meje. Nekaj kar nam je bilo pred leti tuje, je danes pred našimi očmi. Ženska z minimalnim odstotkom maščobe na svojem telesu, je naš vzor. Zretuširane in preoblikovane zadnjice narekujejo smernice popolne postave. Težko ločimo resnico od laži, ne vemo več kaj je realno in kaj je fake, hitro izgubimo občutek za realnost. Punce izgubljajo samozavest ob pogledu na še bolj nesamozavestna dekleta, ki iščejo potrditve od popolnih tujcev.

Kaj je za vas idealna postava? Ko boste izgubile okrog pasu maščobo, vam bo to dovolj? Pa okrog nog in zadnjice? Bo to tisto, kar vas bo zadovoljilo? Je kdaj konec tega in si rečete; »to je to, tako lahko živim, nič več me ne moti«? Hitro lahko preidemo v skrajnost in svoje popolno telo začnemo razkazovat na socialnih omrežjih in iskat potrditve neznancev. Kaj hitro lahko izgubimo nadzor in preidemo v drugo skrajnost, iz sive miške do iskalke potrditev. Vaša zadnjica krasi vaš IG profil, je to res vse kar imate? Spoštovanja vredno ravno ni. Ko bo vaš otrok čez 10 let ali prej videl svoje prijatelje kako gledajo nago zadnjico njegove mame, mu verjetno ne bo prijetno. Ženske danes počnemo neumnosti, da bi zadovoljile svojo srečo. Napačne stvari nas osrečujejo… Razmislite kaj si želite in kaj vas res osrečuje. Na kaj boste lahko ponosni, ko boste babice/dedki. S čem se boste lahko pohvalili svojim vnukom? Vam je res čisto vseeno za svoje življenje? 

Odločitve sprejemamo naglo, trenutni občutki oblikujejo naše reakcije. Neznanci vplivajo na naše počutje in naša dejanja. Je res tako pomembno kaj bo rekel nekdo, ki ne bi smel imet vpliva na našo srečo? Pozabljamo na svoje bližnje, ki nas imajo radi, nam to ni dovolj? Namesto, da bi energijo vlagali v osebno rast, jo zapravljamo za iskanje potrditev s strani neznancev. 

Dober vibe in ideal sta si lahko zelo blizu in še vedno zelo različna. Človek z dobro energijo je idealen. Ni pa nujno, da ima idealen človek dobro energijo, če ideal sodimo skozi oči.