Time is free, but it’s priceless! 
 
Zapravljati čas za razmišljanje o preteklosti je zapravljanje edinega časa, ki ga imaš za nekaj kar ne moreš spremenit. To je čas, ki ga nikoli več ne boste dobili nazaj!  In če preteklosti posvečaš pozornost v sedanjosti, si lahko prepričan, da bo prihodnost enaka preteklosti.
 
Največja napaka, ki jo v življenju počnemo je to, da mislimo da imamo čas. Time is free, but it’s priceless… Ne moreš si ga lastit, lahko pa ga uporabiš. Ne moreš ga obdržat, lahko pa ga zapraviš. Ko je enkrat izgubljen, ga nikoli ne moreš več dobit nazaj.
 
Ne zapravljajte časa za premlevanje o ljudeh, ki so bili poslani v vaše življenje in jih ni več. Ne bit prepričani, da ste neko, za vas pravo osebo, srečali v napačnem trenutku. Tako kot v naše življenje nikoli ne pride napačna oseba. Za vsako osebo, ki jo spoznamo, obstaja nek namen. Lahko je kot blagoslov ali lekcija. V vsakem primeru pa je bila to prava oseba ob pravem času. Mogoče je bila to prava oseba, da nas je prizadela, da smo lahko dvignili naše standarde. Da se zavedamo svoje vrednosti. Mogoče je bila to prava oseba, ki nas je zapustila, da se lahko zavedamo da lahko stojimo na lastnih nogah. Mogoče je bila to prava oseba, ki nas je zlomila, zato da smo se lahko sestavili v še nekaj lepšega. Mogoče so bile to vse prave osebe ampak z drugim namenom kot smo pričakovali. Zapomni si eno, življenje ti ne da ljudi, ki jih ti želiš, ampak tiste ki jih v določenem obdobju potrebuješ.
 
Tudi tvoj čas bo prišel, ko se boš naučila tistega, kar ti je bilo v življenju namenjeno in sprejela vse kot lekcijo in postala boljša oseba. Ko boš pustila preteklost za sabo, se ti bodo odprla vrata v svet in razprla boš krila ter odprla srce.