Vsako noč ob polnoči smo obdarjeni z 86.400 sekundami. Nikoli več ne bo drugega danes, torej je to edinstveni dan v življenju poln priložnosti in dogodivščin. Od nas je odvisno ali je ta dan unikaten ali povprečen in žal večina sprejme le majhen % teh priložnosti. Sami smo odgovorni za kvaliteto naših sekund, torej izkoristi jih brez izgovorov!

 

Zapiši si svoje cilje, svoje sanje in jih zaupaj samo sebi, saj je zunaj le en človek od milijon, kateremu ne bo vrženo pred nos »to ni mogoče«. Ampak skoraj vse je mogoče, če si pripravljen žrtvovati in narediti vse za dosego svojih ciljev. Vprašaj se, česa bi se lotil v življenju če bi vedel, da ti ne bo spodletelo? Zapiši si na list papirja in si ta cilj beri znova in znova in vse bolj se ti bo zdel izvedljiv!

 

Včeraj je preteklik in pred tabo je ogromno boljših stvari kot tiste ki si jih pustil za sabo.

Ti si odgovoren za kvaliteto tvojih sekund, torej izkoristi jih brez izgovorov in opravičevanj.

 

V življenju ne boš imel NIKOLI toliko časa kot ga imaš sedaj! Nikoli! Danes imaš 86.400 sekund  kaj lahko narediš z njimi oz. še boljše kaj boš naredil z njimi? Poglej vase in poglej na naslednje prihajajoče leto, kaj želiš postat? Kaj želiš doseč? Kam želiš it? Zapri oči in si predstavljaj da si 100 let starejši in poglej nazaj svoje življenje, si zadovoljen s svojimi dosežki? Boš govoril o svojih uspehih ali obžalovanjih? 

Ne zaključi današnjega dne, tedna, meseca, leta ali življenja ne da bi vložil v to vse kar lahko in zmoreš. Če umreš danes, kaj bo umrlo s tabo? Kakšne ideje? Sanje? Jutri boš obdarovan z 86.400 sekundami, kaj boš naredil z njimi?