Trening v paru ali skupini treh

Osebni treningi se izvajajo v zasebnem studiu v Ljubljani, kjer je za zasebnost, varnost in higieno še dodatno poskrbljeno.

Na željo vadečega in po dogovoru pa se lahko treningi opravljajo tudi v fitnes centru Gym24, Bežigrad, ki je vadečim zelo prijeten, saj vodstvo in vadeči redno skrbijo za red in čistočo. Najlepši vtis pa dajejo vadeči sami, saj moje treniranke nimajo občutka, da jih kdorkoli ocenjuje, kar je večinoma največji moteč faktor fitnes centrov nasploh.

Za trening v paru je priporočljivo, da se vadeča ujameta, imata podobne cilje in časovno usklajenost. Lahko trenirate s svojim partnerjem, prijateljico ali prijateljem, sorodnikom oz. kot mama in hči, torej kar vam je ljubše. Defenitivno pa trening v paru lahko okrepi vaše razmerje z vadečim, naveže novo prijateljstvo in vsekakor pripomore k boljšim rezultatom, saj niste sami v procesu transformacije. 

Pred pričetkom programa je obvezen brezplačen posvet, kjer mi oba treniranca zaupata želje in pričakovanja. S posvetom kot trener lažje ocenim možnost sodelovanja, saj je lepa energija med vadečim in trenerjem zelo pomembna za uspešno sodelovanje. Po uspešnem posvetu oba prejmeta vprašalnike kateri so potrebni za sestavo trening programa in prehranskega coachinga. Hkrati vadeča dobita v podpis tudi pristopno soglasje, ki je dogovor o sodelovanju med klientom in trenerjem. 

Vsi treningi trajajo polno uro oz. 60min, le prvi je daljši zaradi meritev in vseh potrebnih protokolov pred pričetkom programa. Na prvi uri vas seznanim tudi s sistemom ogrevanja, ki je nujno potreben pred vsakim pričetkom treninga, slednjega v bodoče izvajate sami cca. 15min pred pričetkom vadbe. 

Vsak vadeči, ob nakupu paketa treningov, prejme tudi celoten Prehranski coaching (več o tem si lahko preberete v zavihku “Programi” -> “Online Coaching”) in pa darilo. 

Najbolj pridni in zagnani dobijo poleg paketa treningov tudi dostop do aplikacije, kjer jih čaka tudi program treningov za dneve, ko nismo skupaj.